Family films

No words can describe your wedding day but our images, sounds and music can.

From the early preparations, the excitement, to the commitments and celebration. We will be there to capture these moments and put them all together to form your wedding film. A film that would bring back all the memories and emotions All you experienced in your special day!

Wat is een trouwfilm?

Het is een verhaal…jullie verhaal, een verhaal van de mooiste en bijzonderste dag van jullie leven. Jullie dag, jullie moment en dankzij vele jaren ervaring kan ik dit op een persoonlijke manier vol passie vastleggen. Even kennismaken.. Mijn naam is Ofer Vazana, 38 jaar oud en na mijn studie aan de universiteit “the Modern School of Arts” Camera Obscura (in het buitenland) heb ik mijn ware passie gevonden; films creëren met de beste apparatuur uit de filmwereld, de laatste technieken en creatief editingwerk om een kwalitatief zo hoog mogelijk resultaat te verkrijgen, gegoten in een “film-like” jasje. Nadien monteer ik de beelden samen met mijn vrouw en partner Roberta tot een originele film vol liefde en emoties.

Persoonlijk Eigenzinnig Creatief

Het mooiste is een verhaal van begin tot einde en daarom geef ik er de voorkeur aan om de hele dag aanwezig te zijn. Van de eerste make-up tot de laatste dans zodat ik niks mis en een complete film kan maken. De prijs voor het geheel is €1295,-. Mochten jullie andere wensen hebben dan is dit natuurlijk te bespreken. Graag zou ik op voorhand even afspreken om kennis met jullie te maken en samen jullie dag door te nemen. Nieuwsgierig geworden? Een keer vrijblijvend kennismaken? De koffie staat klaar!

Our filming is all about being there with you, blending in with the love, the laughter, the tears and emotions throughout your wedding day Ofer Vazana PrimeShot Cinematography

Onze apparatuur